VAV is in 1975 ontstaan uit de samenvoeging van twee bedrijven: van Asten Vleeswaren uit Goirle en C.W. Verdaasdonk uit Breda. In de loop der jaren worden er verschillende groothandels overgenomen, zoals Van den Berg vleeswaren uit Katwijk, Van Bezooijen B.V. uit Steenbergen en in 2013 ook Arts Verswaren uit Heijen. In 2014 wordt er besloten om voor een nieuwe naam te gaan: de VAV*groep, met daaronder VAV diversArts divers en VDB divers.

 

Inmiddels bestaat ons basisassortiment uit een groot aantal soorten vleeswaren, maaltijden, salades, patés, kruiden, non-food én een ruim assortiment regionale en buitenlandse specialiteiten. Wij importeren, exclusief voor de Nederlandse markt, een groot assortiment aan topproducten uit diverse landen, zoals Torreon (Spanje), Busseto en Renzini (Italië), Loste (Frankrijk) en Schulte en Reinert (Duitsland).

 

  

Ons marktgebied bestrijkt grofweg Zeeland, Noord Brabant, een gedeelte van Gelderland en Limburg en het grensgebied met België.

 

De toegevoegde waarde van VAV divers bestaat onder andere uit het meedenken op het gebied van inrichting van zowel winkel als toonbank, omzetverhogende acties en activiteiten, demo's, het verzorgen van promotiematerialen, het aanreiken van recepturen en de invulling van het assortiment met onderscheidende specialiteiten en concepten.