< Terug

Appel crumble

Ingrediënten
Ingrediënten:

* 500 gram Griekse yoghurt

* 2 appels, in blokjes

* 60 gram bloem

* 30 gram suiker

450 gram Roomboter                                                                500001

* 1 tl nootmuskaat gemalen Verstegen                           650772

* 4 dotten slagroom, naar keuze

Bereiding
Bereidingswijze:

* verwarm de oven voor op 200 graden

* meng de bloem, suiker met 30 gram van de roomboter in een kom

*kneed met de handen grove kruimels

* verdeel de kruimel oven een met bakpapier beklede bakplaat

* bak de crumble in 12-15 minuten bruin

* verhit 15 gram roomboter en bak de stukjes appel met nootmuskaat goudbruin en laat even afkoelen

* Verdeel de Griekse youghurt over de glaasjes

* beleg met de warme appel, de crumble engarneer af met een dot slagroom

* eventueel een blaadje munt als garnering

Accountgegevens
Loading...
Profiel aanpassen