< Terug

Asado Español

Ingrediënten
Ingrediënten:

800 gram Lomo met vetrand 600014
10 plakjes Chorizo 100140
3 x rode ui 
4 plakjes Serranoham 100161
100 gram Zeezout grof
20 gram Jägermix 657567
100 gram Pistache gemalen 750661

Benodigdheden:
zwart katoenkoord

Bereiding
Bereidingswijze:
  • Snijd de lomo aan de bovenkant 2 keer in.
  • Vul hem op met chorizo en serranoham aan beide kanten evenveel.
  • Knoop de lomo losjes op met zwart katoenkoord.
  • Werk het daarna af met de rode uienringen.
  • Bestrooi nu de special aan alle kanten met zeezout.
  • Bestrooi de bovenkant van de special met de Jagermix en gemalen pistache.


Consumentenbereiding:
Gaar de Asado Espagnol gedurende 45 minuten in een voorverwarmde oven op 150°C.

Accountgegevens
Loading...
Profiel aanpassen