< Terug

Barbequiche met vis

Ingrediënten
Ingrediënten:

* 12 quiches (8,5cm) 350056
* 500 gram witvis, gestoomd & in blokjes
* 250 gram broccoliroosjes, geblancheerd 400643
* 250 gram zongedroogde tomaatjes, fijngehakt 502164
* 6 dl kookroom (cuisine Blue Band) 502164
* 4 dl heelei, vloeibaar 506922
* 200 gram geraspte kaas 500056
* half bosje dille, fijngesneden
* peper & zout of viskruiden
* olie
* aluminiumfolie

Bereiding
Bereidingswijze:
  • Verwarm de oven voor op 180°C en bak de lege quiches 3 minuten. 
  • Laat afkoelen en bestrijk de binnenkant licht in met het vloeibare ei.
  • Meng de broccoli, de witvis en de zongedroogde tomaatjes door elkaar.
  • Vul de quiches met het mengsel.
  • Meng de room met het ei, dille en wat peper en zout.
  • Giet dit vloeibare mengsel over de quiches.
  • Bestrooi met geraspte kaas en bak deze nog  18 minuten af in de voorverwarmde oven van 180°C.
  • Laat afkoelen.
  • Verpak de quiches losjes in aluminiumfolie en bak deze af op een warme barbecue voor 12 minuten.
Accountgegevens
Loading...
Profiel aanpassen