< Terug

BBQ runderworst Cajun appel

Ingrediënten
Ingrediënten:

* 900 gram rundersnippers

* 100 gram water

* 100 gram appel gedroogd,kleine blokjes

* 80  gram Kruidenmix voor bbq worst Verstegen     651103

* 14 gram Kruidenmix Cajun m/z Verstegen                 651187

* 9 gram Colorozozout Verstegen                                        650767

* Varkensdarmen opgestroopt 32/35 5x91 M

Bereiding
Bereidingswijze:

* Maal de rundersnippers 1 maal door de 3 mm plaat

* Meng de snippers met het Colorozozout,Mix voor bbq worst, kruidenmix  Cajun en water tot voldoende binding

* Maal het geheel nogmaals door de 3 mm plaat

*  Meng de blokjes gedroogde appel door het deeg tot een homogene massa

* Afstoppen op gewenst gewicht in goed uitgewaterde varkensdarmen

* Een nacht laten rusten in de koelcel

* Afkoken  in water met Colorozozout op 78  graden Celsius

* Terugkoelen en opslaan in de koelcel

Consumentenadvies:

Grill de runderworstop de BBQ voor 5-8 minuten

Accountgegevens
Loading...
Profiel aanpassen