< Terug

BBQ worst kip- kerrie

Ingrediënten
Ingrediënten:

* 900 gram kippendijen(m/v,z/b)

*100 gram water

*16 gram colorozozout                                                           650767

* 80 gram Mix voor BBQ worst Pure                              651103

*10 gram kerriepoeder zz                                                      650711

*1 gram peterselieblad  gesneden                                   650831

* Naar gebruik schapensnaren   22x24                                     

Bereiding
Bereidingswijze:

* De kippendijen met vel 1 x malen door de 3 mm plaat

* Meng het kipgehakt met Colorozozout,Mix voor BBQ worst,Kerriepoeder en water tot vodoende binding

* Afstoppen in goed uitgewaterde schapensnaren op gewenst gewicht

* De worstjes ee nacht gekoeld laten rusten

* Afkoken op 78°C tot een kern van 68°C

* Vervolgens terugkoelen en  opslaan in de koeling

Consumenten advies:

Grill de BBQ worstjes op de BBQ voor 5-8 minuten

Accountgegevens
Loading...
Profiel aanpassen