< Terug

Bobsleetje 'Innsbruck"

Ingrediënten
Ingrediënten:
  • 10 stuks Kophaas
  • 1 kilo Gehakt (Runder)
  • 200 gram Champignons (gesneden), Copex 750099.
  • 100 gram Ui (rood in halve ringen), Smits 401275.
  • 20 gram Verstegen VK mix pure 650895.
  • 20 gram Verstegen spicemix del mondo nordic 651139.
  • 100 gram Verstegen marinade rt marinade Chinese fruit .
Bereiding
Bereidingswijze:
  • Snijd de kophaasjes in de lengte open en marineer deze met RT marinade Chinese Fruit.
  • Kruid het gehakt met de VK Mix Pure en vul hiermee de kophaasjes.
  • Beleg het gehakt met champignons en uienringen.
  • Bestrooi de Bobsleetjes met de Spicemix del Mondo Nordic.

Bereidingsadvies
Gaar het Bobsleetje “Innsbruck” in een voorverwarmde oven van 160°C in ongeveer 30 á 40 minuten.
Serveertip:
Lekker met knapperige aardappel rösti en pittige roerbakgroenten.

Accountgegevens
Loading...
Profiel aanpassen