< Terug

Braadworst Boeren

Ingrediënten
Ingrediënten:

*  700 gram Varkensschouder z/b z/z

*  200 gram Kinnebak

* 100 gram Rundersnippers max 20% vet

* 50 gram Fresh Paste Verse Worst                             651325

* 20 gram Kleurbehoudend Middel Vloeibaar       650751

* 10 gram Erwtensoepgroenten                                     656958

* Varkensdarm opgestr. 32/35 5x91 meter

Bereiding
Bereidingswijze:

* Draai het vlees door de 8 mm plaat

* Mengen met de Fresh Paste Verse Worst, Erwtensoepgroenten en Kleurbehoudend middel Vloeibaar

* Draai door de 5 mm plaat en licht namengen

* Uitstoppen in goed uitgewaterde varkensdarmen op ca. 100 gram

Consumentenadvies:

De worst 15 minuten in boter op een middelhog vuur braden. regelmatig omkeren

Accountgegevens
Loading...
Profiel aanpassen