< Terug

Broodje Babi Pangang

Ingrediënten
Ingrediënten:

1000 gram Procureurlappen zonder been

30 gram Chinese roast steakgekruid Epos (651689)

200- 300 gram Maaltijdsaus Babi Pangang Epos (201713)

Atjar Tjamboer op gerief (750441)

Broodje Royaal Epos (351181)


Bereiding
Bereidingswijze:

Snijd de procureur in grote lappen en kruid het vlees met de Chinese roaststeakgekruid. Laat het vlees bij voorkeur een nacht marineren. Bak het vlees mooi bruin en gaar in de oven op een temperatuur van 150 °C. Laat het vlees weer terug koelen en snijd er mooie reepjes vlees van.

Vermeng het vlees met de maaltijdsaussaus. Indien u het broodje koud verkoopt kunt u het beste het broodje voor het beleggen eerst 3 minuten in de voorverwarmde oven plaatsen op 150 °C. Het broodje is dan gemakkelijk open te maken en te vullen en dit voorkomt breken. Leg onderin het broodje een laagje atjar tjampoer en leg daar bovenop de pangang. Garneer het geheel af met een beetje atjar tjampoer.

 Presentatie

De broodjes op een mooie grote schaal presenteren als speerpunt in uw toonbank. Indien u een warm broodje Babi pangang wilt verkopen dient u de broodjes eerst 4 minuten te bakken op 180 graden.

Vervolgens kunt u de broodjes vullen met de atjar tjampoer en de pangang.

 Consument

De consument kan de broodjes thuis bakken gedurende 5 minuten op 150 graden.

 Tip

Als u het broodje koud verkoopt kunt u het beste het broodje voor het beleggen eerst 3 minuten in de oven plaatsen op 150 graden. Het broodje gaat vanzelf openstaan waardoor het gemakkelijk te vullen is.

Accountgegevens
Loading...
Profiel aanpassen