SPAARSYSTEEM
BESTEL
Aanmelden
Over ons
Missie en visie
Kwaliteitscertificaten
Vacatures
Privacybeleid
Home
Assortiment
Food
Non-Food
Kruiden en specerijen
Specials
Anti Kookboek
Barbequiche
Batallé el Único
Brandt & Levie
Busseto
Burgers voor Buitenlui
Inspiratiemagazine
Infood Voorjaar 2023
Heyde hoeve vleeswaren
Kunst- & natuurdarmen
Les Chanterels patés & mediterrane producten
Livar
Low & Slow
Renzini
Concepten
MEAT receptkaartjes
Rolladeconcept
Traiteur c'est bon
Ondersteuning
Recepten
Multimedia
Workshops
Nieuws
Contact
NAVIGATIE
< Terug
Bruschetta gebraad
Ingrediënten
Ingrediënten:
uitgebeende varkensprocureur
Epos Bruschettamix [651680]
Epos Italiaanse saus [201631]
Print recept
Bereiding
Bereidingswijze:
Snijd de procureur in de lengte doormidden.
Kruid het geheel met de bruschettamix.
Bestrijk het geheel met olijfolie.
Gaar de procureur af in de oven met een maximum temperatuur van 145°C.
Gaar het geheel af tot een kern van 68°C.
Snijd het vlees in stukken van ± 300 gram.
Drapeer een laag Italiaanse saus in een aluminium bakje en leg daarin het afgekoelde vlees.
Accountgegevens
Loading...
Het spijt ons, maar er is iets foutgelopen met het ophalen van deze pagina.
Profiel aanpassen