< Terug

Fryske Byfstik

Ingrediënten
Ingrediënten:

1000 gram Biefstuk
200 gram Ontbijtspek met keukenzout
400 gram Friese geitenkaas naturel (blokjes) 501191 of (schijven) 501195
20 gram Gesnipperde rode ui
20 sprieten Lente ui
80 gram Kruidenolie Saphiro voor Rundersteak

Bereiding
Bereidingswijze:
  • Snij een mooie biefstuk en marineer met kruidenolie voor rundersteak.
  • Wikkel hier ontbijtspek omheen.
  • Werk de biefstuk af met de snippers rode ui.
  • Leg hierover de blokjes geitenkaas naturel.
  • Garneer eventueel nog met een takje rozemarijn.
  • Presenteer de Fryske Byfstik mooi rond, dan vallen ze nog meer op.

Consumentenbereiding:

  • Bak eerst in ruim boter 2 minuten de garnering.
  • Voeg hierna de biefstuk toe en bak 8 minuten op middelhoog vuur.
Accountgegevens
Loading...
Profiel aanpassen