SPAARSYSTEEM
BESTEL
Aanmelden
Home
Over ons
Missie en visie
Kwaliteitscertificaten
Vacatures
Privacybeleid
Assortiment
Food
Non-Food
Kruiden en specerijen
Specials
Anti Kookboek
Barbequiche
Batallé el Único
Brandt & Levie
Busseto
Burgers voor Buitenlui
Inspiratiemagazine
Infood Voorjaar 2023
Heyde hoeve vleeswaren
Kunst- & natuurdarmen
Les Chanterels patés & mediterrane producten
Livar
Low & Slow
Renzini
Concepten
MEAT receptkaartjes
Rolladeconcept
Traiteur c'est bon
Ondersteuning
Recepten
Workshops
Nieuws
Contact
NAVIGATIE
< Terug
Geroosterd vlees in Babi Pangangsaus
Ingrediënten
Ingrediënten:
Procureurvlees
Saté marinademelange Epos (651786)
of
Chinese Roaststeakgekruid Epos (651689)
Indische sojasaus
Epos
(201658)
Atjar tjampoer Epos(751188) 2x1 pot
Babi Pangangsaus Epos (201601)
Print recept
Bereiding
Bereidingswijze:
Snijd het procureurvlees in plakken.
Wrijf het vlees in met saté marinademelange of Chinese roaststeakgekruid en Indische sojasaus.
Laat gedurende 12 uur intrekken.
Grill het vlees krokant en snijd vervolgens op de machine aan reepjes.
Mengverhouding: 1 deel vlees, 1½ deel saus en ½ deel atjar.
Accountgegevens
Loading...
Het spijt ons, maar er is iets foutgelopen met het ophalen van deze pagina.
Profiel aanpassen