< Terug

Gevulde runderschnitzels met prosciutto en mozzarella

Ingrediënten
Ingrediënten:

- achtermuis Novillo Real
- Argentina Fire Marinade (Verstegen) 651276
- 65 gram Prosciutto di Parma (fijngesneden) 108016
- 150 gram Mozzarella pizzamix 500071
- 50 gram Pijnboompitten 750470
- 50 gram Roomkaas 500054
- 50 gram Zongedroogde tomaten tapenade 550012

Bereiding
Bereidingswijze:
  1. Meng de prosciutto, mozzarella, pijnboompitten, roomkaas en zongedroogde tomaten tapenade door elkaar en portioneer het op 15 gram.
  2. Snijd 25 plakken van 20 gram van de achtermuis met de snijmachine.
  3. Leg ze naast elkaar op de werkbank.
  4. Verdeel de vulling over de lapjes, vouw de lapjes dicht en smeer ze daarna in met de marinade.
Accountgegevens
Loading...
Profiel aanpassen