< Terug

Innsbruck Rollade

Ingrediënten
Ingrediënten:
  • 1 kilo Kalf ribeye
  • 25 gram Verstegen Mix v Rollade ingekapseld zout 650942
  • Tomaat (zongedroogd) 550477 Oliva
  • Naar behoefte Verstegen Kappertjes 750654
  • Spicemix del Mondo La Spezia 651135
Bereiding
Bereidingswijze:
  • Kalfsrib Eye winkelklaar maken en zodanig insnijden dat er een mooie platte lap ontstaat.
  • Het vlees bestrooien met de Verstegen Rolladekruiden.
  • Hierop de gedroogde tomaten leggen en wat Kappertjes.
  • De rollade spiraalvormig oprollen en voorzichtig opbinden met Rood/Wit Katoenkoord.
  • De rollade hierna aan de buitenzijde licht bestrooien met Verstegen Spicemix del Mondo La Spezia.


Consumenten bereidingsadvies:
De Innsbruck rollade rondom bruin braden.
Vuur temperen en onder regelmatig keren de rollade zachtjes braden. Gaar tijd maximaal 1,5 uur. 

Accountgegevens
Loading...
Profiel aanpassen