< Terug

Kabeljauwmedaillon sweet onion style

Ingrediënten
Ingrediënten:

150 gram verse kabeljauwfilet (geen staartstuk) 600209
50 gram Epos Bistro Kruidenolie Sweet Onion 652516
20 gram bacon
20 gram rode uienringen 406809
150 gram Roseval aardappelen 400491
cherrytomaten 400484

Bereiding
Bereidingswijze:
  • Snijd de Roseval aardappelen in de lengte door en kook ze 5 minuten.
  • Marineer later met 20 gram Bistro Kruidenolie Sweet Onion en voeg optioneel zeezout toe.
  • Wikkel de bacon om de rand van de kabeljauwfilet heen.
  • Plaats eerst de Roseval aardappelen in een stukje aluminiumfole of in een rond ovenbakje.
  • Leg hier de kabeljauwfilet op en drapeer de overige Bistro Kruidenolie Sweet Onion hierover.
  • Garneer af met ringen rode ui en cherrytomaten. 
Accountgegevens
Loading...
Profiel aanpassen