SPAARSYSTEEM
BESTEL
Aanmelden
Home
Over ons
Missie en visie
Kwaliteitscertificaten
Vacatures
Privacybeleid
Assortiment
Food
Non-Food
Kruiden en specerijen
Specials
Anti Kookboek
Barbequiche
Batallé el Único
Brandt & Levie
Busseto
Burgers voor Buitenlui
Inspiratiemagazine
Infood Voorjaar 2023
Heyde hoeve vleeswaren
Kunst- & natuurdarmen
Les Chanterels patés & mediterrane producten
Livar
Low & Slow
Renzini
Concepten
MEAT receptkaartjes
Rolladeconcept
Traiteur c'est bon
Ondersteuning
Recepten
Workshops
Nieuws
Contact
NAVIGATIE
< Terug
Konijnenbout met pruimen en champignons
Ingrediënten
Ingrediënten:
120 gram Premix sauce Espagnol Degens
(artnr. 653249)
1 kg konijnenbout
200 gram gedroogde pruimen
250 gram kastanje champignons, gesneden
0,8 L water
kookzak
(artnr. 850008)
Print recept
Bereiding
Bereidingswijze:
* Kruid de konijnenbouten met stoofvleeskruiden
Los de Premix Espagnole op in water
Plaats de aangebraden konijnenbouten in een kookzak en voeg de opgeloste Premix Espagnole, de kastanje champignons en de pruimen toe en vacumeer deze.
Plaats de kookzak in de steamer en gaar het geheel op 90 Graden Celsuis ( alleen stoom)
Accountgegevens
Loading...
Het spijt ons, maar er is iets foutgelopen met het ophalen van deze pagina.
Profiel aanpassen