* 4 kaiserbroodjes, niet afgebakken 350730
* 4 middelgrote eieren 506907
* 75 gram hamblokjes 102183
* 50 gram geraspte kaas 500056
* 3 tl Verstegen provencaalse kruiden 651136
* peper en zout
* Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius( alleen onderwarmte)
* Snijd het kapje van de broodjes af en hol voorzichtig de broodjes uit
* Meng in een kom de hamblokjes, 2 el Provencaalse kruiden en 3/4 van de geraspte kaas
* Vul de broodjes met het mengsel en leg de broodjes en de kapjes op een met bakpapier beklede bakplaat
* Breek in elk broodje voorzichtig een ei
* Verdeel de rest van de geraspte kaas en de kruiden over de gevulde broodjes
* Zet de bakplaat voor ongeveer 7 tot 11 minuten in de oven tot het ei naar wens gestold is
* Bestrooi naar smaak met peper en zout