* 250 gram worteltjes, Ardo, beetgaar 400534
* 100 gram sperzieboontjes, Ardo,beetgaar 400525
* 400 gram krielaardappels Peka, beetgaar 400183
* 4 lamskoteletten
* 3 el boter 500001
* 1 sjalot, fijngesneden
* 1 el mosterd Epos 201688
* 100 ml kookroom 502164
* 50 ml runderbouillon 752407
* peper 656955
* zout 655751
* Kruid de lamskoteletten met peper en zout
* Bak de lamskoteletten bruin in de boter en houd onder aluminiumfolie warm in de oven( 150 graden Celsius)
* Bak de sjalot bruin in het Braadvet van de koteletten, voeg de mosterd en de kookroom toe en breng tegen de kook aan
* Giet de runderbouillon erbij en leg de krieltjes en de groenten in de saus
* Laat zachtjes inkoken tot de saus gaat binden
* Serveer de koteletjes op een bedje van krieltjes en groenten