< Terug

Mini slavink met Merguez kruiden en jonge geitenkaasblokjes

Ingrediënten
Ingrediënten:

- 5.000 gram mager varkensvlees
- 5.000 gram kinnenbak
- dun gesneden ontbijtspek

Benodigdheden per kilo:
- 50 gram Fresh Paste Merguez (Verstegen) 651322
- 150 gram jonge geitenkaasblokjes van 5 x 5 mm
(graag een harde soort geitenkaas) 501191

Bereiding
Bereidingswijze:
  1. Meng de Fresh Paste Merguez door het magere varkensvlees en kinnenbak.
  2. Maal het daarna één keer door de 3 mm plaat.
  3. Meng de geitenkaasblokjes door het gehakt.
  4. Portioneer de vinkjes daarna op 25 gram.
  5. Draai daarna een half plakje ontbijtspek om elk bolletje gehakt.
Accountgegevens
Loading...
Profiel aanpassen