< Terug

Pasta salade a la Toscane

Ingrediënten
Ingrediënten:

* 1000 gram pasta, al Dente gekookt

* 100 ml olijfolie, Brassica Culinair Verstegen            750657

* 2 teentjes knoflook, gehakt

* 2 eetlepels vinaigrette balsamico Hellmans              202227

* 425 gram artisjok harten,  in vieren, uit blik

* 8 plakken gekookte ham, in reepjes                               102981

* 100 gram gebakken tomaten, in blokjes

* 2 eetlepels  verse basilicum, fijngehakt

* 10 gram Rucola sla

* 50 gram gegrilde champignons

* 45 gram zwarte olijven, gehalveerd

Bereiding
Bereidingswijze:

* Plaats de pasta in een salade bowl

* Meng de pasta met de olijfolie, de knoflook en de balsamico vinaigrette

* Meng de rest van de ingredienten  door de pasta en garneer eventueel af met wat verse blaadjes basilicum

Accountgegevens
Loading...
Profiel aanpassen