< Terug

Peach on the Beach

Ingrediënten
Ingrediënten:

*10 stuks kipfilet

* 400 gr perzik uit blik

* 30 plakken ontbijtspek

* 80 gr Kruidenolie Saphiro Curry 655027

* 10 stuks bamboo satestokjes looped 801319

* 15 gr Steakkruiden Brasilia 657555

* 10 stuks ready to cook bakjes 440 ml 856783 

10 stuks ready to cook deksels 856785

Bereiding
Bereidingswijze:

* Snijd de kipfilet in als tasmodel

* vul de kipfilet met ee halve perzik

* maak de kipfilet dicht met een prikker

* omwikkel de kipfilet met de plakken ontbijtspek

* marineer de buitenkant met de kruidenolie

* strooi hieroverheen de steakkruiden

* leg de kipfilet in een ready to cook bakje

* zet boven in de kipfilet een prikker met een partje perzik


*|Consument:Gaar de Peach on the Beach gedurende 20 minuten in een voorverwarmde oven op 170°C

Accountgegevens
Loading...
Profiel aanpassen