< Terug

Plaattaart met peren en brie

Ingrediënten
Ingrediënten:

125 gram Gerookte spekreepjes 101296
1 rol Bladerdeeg (270 gram) 350735
250 gram Stoofpeer 407600
150 gram Geitenkaas 
100 gram Crème fraîche
1/2 Rode ui in ringen 406809
Walnoten 756025
Rucola 400481
Provençaalse kruiden 651047
Zout & Peper

Bereiding
Bereidingswijze:
  • Rol het bladerdeeg uit, leg op een met bakpapier bekleedde bakplaat en verdeel de crème fraîche over het bladerdeeg. Laat de randen vrij!
  • Snijd de ui in ringen en de kaas in plakken en verdeel deze over het bladerdeeg
  • Doe dit ook met de peer en verdeel als laatste de spekblokjes over de plaattaart
  • Breng het geheel op smaak met peper, zout en de Provençaalse kruiden
  • Zet de plaattaart in de oven op 180 graden en bak in ongeveer 30 minuten gaar
  • Garneer de plaattaart met de walnoten en rucola

Tip: voor de kaasliefhebbers: strooi nog wat extra geraspte kaas over de plaattaart

Accountgegevens
Loading...
Profiel aanpassen