< Terug

Sajoer Steak

Ingrediënten
Ingrediënten:

1000 gram Biefstuk
1000 gram Sperziebonen (gegaard)
Boemboe Sajoerboontjes 653853
80 gram Verstegen World Grill Tandoori 654965
Amandelschaafsel
Bamboe satéstokjes gunshaped 21 cm 801314

Bereiding
Bereidingswijze:
  • Snijd mooie dunne biefstukjes van 80 gram.
  • Plat de biefstukjes en smeer ze in met de World Grill.
  • Marineer de boontjes met boemboe voor sajoerboontjes.
  • Leg op de biefstukjes 80 gram boontjes.
  • Rol de biefstukjes op en zet vast met een prikker.
  • Smeer de buitenzijde ook weer in met de World Grill.
  • Leg op de bovenkant wat boontjes en werk af met amandelschaafsel.


Consumentenbereiding:
Bak de Sajoer Steak gedurende 4 minuten aan iedere kant op middelhoog vuur in ruim boter. Gaar de Steak nog na met het deksel op de pan, gedurende 3 minuten.

Accountgegevens
Loading...
Profiel aanpassen