< Terug

The "Swag"

Ingrediënten
Ingrediënten:

1000 gram Varkensfilet of Fricandeau
200 gram Ontbijtspek met keukenzout
400 gram Friese geitenkaas ui-knoflook mélange 501196
20 gram Kiemgroente
20 sprieten Bieslook
80 gram Kruidenolie Saphiro voor Winzersteak 653871
1 stuks Katoenkoord

Bereiding
Bereidingswijze:
  • Snijd een mooie lap of stuk van ongeveer 200 gram.
  • Snijd open en vul met de geitenkaas en 2 plakjes ontbijtspek.
  • Leg in de lengte een paar plakjes ontbijtspek over het vlees.
  • Leg hierover in de lengte 6 sprieten bieslook.
  • Knoop nu het vlees zigzag en diagonaal dicht met het katoenkoord.
  • Doe wat kruidenolie in een spuitzak en zet een paar mooie lijnen op het product.
  • Werk het geheel af met blokjes geitenkaas en kiemgroente.
  • Zet eventueel nog extra vast met een bamboeprikker.

Consumentenbereiding:

  • In de pan: Haal eerst de garnering eraf en braad 12 minuten rondom. Leg de garnering erop en laat het geheel nog 5 minuten met deksel erop afgaren.
  • In de oven: Leg het vlees en de garnering in een ovenschaal. 30 minuten op 160 graden.
Accountgegevens
Loading...
Profiel aanpassen