< Terug

Tiroler Crauti met gehaktballetjes

Ingrediënten
Ingrediënten:
  • 1 kilo Gehakt (varken)
  • 30 gram Water
  • 30 gram Binding Vero Pure 650974
  • 20 gram World Spice Blend Europe 650848
  • 150 gram Zuurkoolstamppot (kant & klaar) 300401
  • 100 gram Appel (blokjes) 400588
  • 100 gram Spekblokjes 101763
  • 100 gram Verstegen Provençaalse saus pure 201434
Bereiding
Bereidingswijze:
  • Meng het varkensgehakt, water, Binding Vero Pure en World Spice Blend Europe.
  • Draai de varkensgehaktballetjes en gaar af.
  • Vermeng de zuurkoolstamppot kant & klaar met de helft van de appelblokjes.
  • Vul de ovenschaal met een dun laagje Provençaalse saus.
  • Verdeel hier wat gehaktballetjes over en vervolgens de zuurkoolstamppot.
  • Garneer af met de overige gehaktballetjes, gebakken spekjes en appel.


Opwarm advies:
Gedurende 40 minuten op 160 graden.

Accountgegevens
Loading...
Profiel aanpassen