< Terug

Tiroolse crauti met gehaktballetjes

Ingrediënten
Ingrediënten:
  • 1 kilo gehakt (varken).
  • 30 gram water.
  • 30 gram verstegen binding vero pure 650974.
  • 20 gram verstegen world spice blend Europe 650848.
  • 150 gram zuurkoolstamppot (kant & klaar) de Kroes 300401.
  • 100 gram appel (blokjes), Ardo 400588
  • 100 gram spekblokjes, Zenbo 101763
  • 100 gram verstegen Provençaalse saus pure 201434.
Bereiding
Bereidingswijze:
  • Meng het varkensgehakt, water, binding vero pure en world spice blend Europe.
  • Draai de varkensgehaktballetjes en gaar af.
  • Vermeng de zuurkoolstamppot kant & klaar met de helft van de appelblokjes.
  • Vul de ovenschaal met een dun laagje Provençaalse saus.
  • Verdeel hier wat gehaktballetjes over en vervolgens de zuurkoolstamppot.
  • Garneer af met de overige gehaktballetjes, gebakken spekjes en appel.

Accountgegevens
Loading...
Profiel aanpassen