< Terug

Trio van puree

Ingrediënten
Ingrediënten:

* Bruchettamix Epos                                                                   651680

* Grematola 

* Duitse biefstuk decoratie mix  epos                               651660

* Verse peterselie

* Spuitzak                                                                                           807850

* Aluminium braadslee                                                               857196

* Delsel voor braadslee                                                              857197

* Aardappelpuree                                                                          655839

Bereiding
Bereidingswijze:

* Maak de aardappel puree zoals beschreven staat op het etiket

* Laat het geheel rusten

* Meng per soort 1 kg aardappelpuree  met 50 gram mix

* Doe de puree per soort in een spuitzak en spuit een rozet in het braadsleetje

* elk soort 1

* garneer het geheel af met fijn gesneden peterselie

* Gratineer de rozetten in een voorverwarmde oven van 200 graden gedurende ongeveer 8 minuten

Accountgegevens
Loading...
Profiel aanpassen