SPAARSYSTEEM
BESTEL
Aanmelden
Home
Over ons
Missie en visie
Kwaliteitscertificaten
Vacatures
Privacybeleid
Assortiment
Food
Non-Food
Kruiden en specerijen
Specials
Anti Kookboek
Barbequiche
Batallé el Único
Brandt & Levie
Busseto
Burgers voor Buitenlui
Inspiratiemagazine
Infood Voorjaar 2023
Heyde hoeve vleeswaren
Kunst- & natuurdarmen
Les Chanterels patés & mediterrane producten
Livar
Low & Slow
Renzini
Concepten
MEAT receptkaartjes
Rolladeconcept
Traiteur c'est bon
Ondersteuning
Recepten
Workshops
Nieuws
Contact
NAVIGATIE
< Terug
Tropical Schotel met Pittige Worst (Verstegen worstconcept)
Ingrediënten
Ingrediënten:
200 gram courgette (geel)
200 gram courgette (groen) 400482
250 gram Verstegen Tropicalsaus 201438
100 gram Paprika rood 400361
250 gram Mexicaanse Lamsworst
Print recept
Bereiding
Bereidingswijze:
Halveer de courgettes en snijd deze in plakjes.
Gaar de Mexicaanse Lamsworst en koel deze terug. (zie recept)
Snijd de Mexicaanse Lamsworst in grove stukken.
Vermeng alle ingrediënten voorzichtig met elkaar.
Accountgegevens
Loading...
Het spijt ons, maar er is iets foutgelopen met het ophalen van deze pagina.
Profiel aanpassen