< Terug

ui gevuld met lamsgehakt

Ingrediënten
Ingrediënten:

* 4 middelgrote uien

* 150 gram lamsgehkt

* 2 dl lamsfond

* 100 gram gemalen pecorinokaas

* paneermeel

* boter

* grof zeezout

* peper

Bereiding
Bereidingswijze:

* verwarm de oven voor op 90 graden Celsius

* zet de  uien  op een bakplaat, bestrooi met zeezout en plaats deze gedurende 8 uur in de oven

* kruid het lamsgehakt met peper en zout en bak rul

* stoof de spinazie in de boter

* snij de hoedjes van de uien en haalde uien leeg

* plet de pulp en mix met de lamsfond, laat inkokenen meng het lamsgehakt eronder

* vul de uien met een laagje spinazie en de uienpulp met lamsgehakt

*strooi wat paneermeel en pecorino erover en gratineer de uien onder de gril tot de

kaas begint te smelten

* zet het hoedje erop en serveer 

Accountgegevens
Loading...
Profiel aanpassen