< Terug

Varkenhaas Parisienne

Ingrediënten
Ingrediënten:

* 4 stuks varkenhaas

* 16 plakjes brie 505551

*16 plakjes rauwe ham 102992

*100 gr lente ui,ringen

12 stuks zongedroogde tomaatjes 550016

*80 gr Scheid Kruidenolie Saphiro Parisienne 654967

* 15 gr Scheid Steakkruiden Brasilia 657555

* 4 stuks aluminium braadsleetje 857196

Bereiding
Bereidingswijze:

* snijd mooie medaillons van de varkenshaa

* marineer de varkenshaas met de kruidenolie

* leg de varkenhaas in een braadsleetje, om en om met de brie,rauwe ham en de zongedroogde tomaatjes

* garneer af met de steakkruiden en de lenteui

*  consument; gaar de Varkenshaas Parisienne gedurende 22 minuten in een voorverwarmde oven op 160°C

Accountgegevens
Loading...
Profiel aanpassen