< Terug

Vega Wellington

Ingrediënten
Ingrediënten:

* 250 gr Vega Binding mix Pure 657123

* 120 gr World Grill Cielo Rosso 651278

* 150 gr rode uienblokjes

* 150 gr courgetteblokjes

* 200 gr paprika blokjes

* 400 gr water

* 60 gr sjalot,gesneden

* 1 knoflook, stukjes

* 250 gr oesterzwam of champignon, stukjes

* 4 gr Spicemix Sel Monfo Mediterannee 651137

* 10 gr paneermeel

* 10 stuks bladerdeeg plakken 350735

* 200 gr pastinaak, dunne lange schijven

* 100 gram eigeel 506923

* Decoratiemix Dijon 650918


Bereiding
Bereidingswijze:

* Doe het water en de WG Ciello Rosso in een planeetmenger,voeg de Vega Binding mix toe en meng door

* Voeg de groenten toe en meng kort door

* Plaats de vulling in een spuitzak en laat een uur rusten


* Fruit de sjalot en de knoflook aan en voeg de oesterzwammen toe

* Voeg de paneermeel toe en breng op smaak me de SMDM Mediterannee en laat afkoelen


* Plaats de pastinaakplakken dakpansgewijs op plasticfolie en verdeel het paddenstoelenmengsel  erover

* Spuit hierop een baan vegetarische vulling op

* Rol het plastic folie op zodat de vega vulling helemaal omgeven is met het paddenstoelenmengsel en de pastinaak

* Haal het geheel uit het folie en plaats op een plak bladerdeeg

* Vouw het bladerdeeg om de vega vulling en vouw dicht

*Bestrijk met het eigeel en decoreer met de Decoratiemix Dijon

Accountgegevens
Loading...
Profiel aanpassen