< Terug

Veggie Vol Au Vent

Ingrediënten
Ingrediënten:

* 500 gr broccoli roosjes, gekookt                                    400518

* 300 gr tuinerwten  , gekookt                                           400530                                              

* 15 gr kervel                                                                                400576

* 4 eieren, gekookt, geprakt                                                 506907

* 100 gr mascarpone                                                               507066

* 50 ml room                                                                                 502164

* 3 el boter, gesmolten                                                            500001

* snufje nootmuskaat                                                              650772

* handje peterselie

* 8 pasteibakjes                                                                          350099

Bereiding
Bereidingswijze:

* Klop de mascarpone op met de room

* Meng met de groenten en de geprakte eieren

* Breng op smaak met nootmuskaat en eventueel peper en zout

* Vul de bladerdeeg bakjes met het mengsel

* Verwarm alles ongeveer 5 minuten in een voorverwarmde oven op 175 graden Celsius

* Werk af met peterselie

Accountgegevens
Loading...
Profiel aanpassen