< Terug

Vienna zalm in bladerdeeg (8 personen)

Ingrediënten
Ingrediënten:
  • 8 x 125 gram zalmmoten.
  • 8 stuks bladerdeeg, Molco 350701.
  • Eidooier (gepasteuriseerd), Danaeg 504505.
  • 25 gram krruidenmix voor vis m/z, Verstegen 657031.
  •  Schnitzelmix Weens, (nr. Verstegen 252106).
Bereiding
Bereidingswijze:
  • Kruid de zalmmoten rondom met de kruidenmix voor Vis.
  • Plaats de gekruide zalmmoot op het bladerdeeg en vouw dicht.
  • Bestrijk het bladerdeegpakketje rondom in met eidooier (gepasteuriseerd).
  • Bovenkant bestrooien met de schnitzelmix Weens.

Consumentenadvies:
Garen in een voorverwarmde oven op 190°C in 15 a 20 minuten.

Accountgegevens
Loading...
Profiel aanpassen