< Terug

Vitello Spianata

Ingrediënten
Ingrediënten:

1000 gr. kalfslende
10 plakken Spianata Romana 108024
100 gr. spinaziebladeren
100 gr. Scheid Kruidensaus Diana 656715
20 gr. Jagermix 657567
peterselie gesneden 654853
katoenkoord zwart 800105

Bereiding
Bereidingswijze:
  • Snijd de kalfslende mooi als een plaat.
  • Marineer de binnenzijde met de Kruidensaus Diana.
  • Beleg het vlees met de spinazie en Spianata Romana. Houd wat spinazie apart en snijd deze fijn.
  • Rol het vlees op en knoop het op met het zwarte katoenkoord.
  • Marineer alleen de bovenzijde dik met de Kruidensaus Diana.
  • Garneer de bovenzijde met de fijngesneden spinazie, peterselie en Jagermix.
  • Leg ter garnering een takje rozemarijn op het vlees.

Consumentenbereiding:
Gaar de Vitello Spianata gedurende 50 minuten in een voorverwarmde oven op 160°C.

Accountgegevens
Loading...
Profiel aanpassen