Ondersteuning

Maecenas bibendum tellus in aliquet molestie.

Wij vinden niet dat onze taak erop zit zodra onze heerlijke producten eenmaal bij jouw speciaalzaak zijn afgeleverd. Sterker nog: de producten van jouw winkel naar de keuken van de consument zien te krijgen, is een uitdaging die we maar al te graag - samen met jou - aan gaan. Waar mogen wij jou bij helpen? 

Receptenbank

In onze receptenbank staan heerlijke recepten overzichtelijk gerangschikt. Maar je kunt natuurlijk ook een recept zoeken op naam of ingrediënten. De recepten kun je eventueel ook afdrukken of mailen.

Beeldenbank

Van bijna al onze producten hebben we wel één of meerdere foto's. Via onze beeldenbank zijn deze in zowel lage als hoge resolutie beschikbaar.  Let op: om gebruik te maken van onze beeldenbank heb je een inlogcode nodig. Vraag deze aan via jouw accountmanager of onze afdeling commerciële binnendienst.

Marketing ondersteuning


Je kunt op ons rekenen als je hulp nodig hebt bij jouw online - en offline communicatie. Zowel het ontwerpen als het bedrukken van allerlei promotiematerialen verzorgen wij in eigen beheer. En ook met het opzetten van een actie denken wij graag mee.

Accountgegevens
Loading...
Profiel aanpassen