Titel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Over ons

Maecenas bibendum tellus in aliquet molestie.

Wij zijn de VAV*groep: een gespecialiseerde groothandel ten behoeve van de specialisten in de versmarkt, zoals de slagerij, groentenzaak, kaaswinkel, delicatessenzaak, catering, horeca en supermarkt. Niet alleen het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten, maar ook advisering en service staat centraal.

Meer dan groothandel alleen

De VAV*groep is meer dan een groothandel alleen; zo kun je op ons rekenen als het bijvoorbeeld gaat om inspiratie en informatie. In de vorm van magazines, offline - en online communicatie én workshops delen we onder andere kennis, trends en recepten. Ook helpen we, indien gewenst, mee met het invullen van het assortiment en de toonbank. Daarnaast bieden we volop ondersteuning op het gebied van online - en offline communicatie. Zowel het ontwerpen als het bedrukken van allerlei promotiematerialen verzorgen wij in eigen beheer. En ook met het opzetten van een actie denken wij graag mee.

Geschiedenis

VAV is in 1975 ontstaan uit de samenvoeging van twee bedrijven: van Asten Vleeswaren uit Goirle en C.W. Verdaasdonk uit Breda. In de loop der jaren worden er verschillende groothandels overgenomen, zoals Van den Berg vleeswaren uit Katwijk, Van Bezooijen B.V. uit Steenbergen en in 2013 ook Arts Verswaren uit Heijen. In 2014 wordt er besloten om voor een nieuwe naam te gaan: de VAV*groep, met daaronder VAV diversArts divers en VDB divers.

 


Inmiddels bestaat ons basisassortiment uit een groot aantal soorten vleeswaren, maaltijden, salades, patés, kruiden, non-food én een ruim assortiment regionale en buitenlandse specialiteiten. Wij importeren, exclusief voor de Nederlandse markt, een groot assortiment aan topproducten uit diverse landen, zoals Torreon (Spanje), Busseto en Renzini (Italië), Loste (Frankrijk) en Schulte en Reinert (Duitsland).

Accountgegevens
Loading...
Profiel aanpassen