< Terug

Beierse braadworst

Ingrediënten
Ingrediënten:

* 6 kilo Kinnebak zzw

* 4 kilo Varkenssnippers,vetperc. max. 30%

* 1 liter water

* 650 gram Beierse braadworstmix  Verstegen        651401

* 180 gram Colorozozout                                                       650767

* Varkensdarm opgestr 32/35  5x 91 meter


Bereiding
Bereidingswijze:

* Vlees en wangen malen door de 8 mm plaat

* Mengen met het Colorozozout en Beierse Braadworstmix

* Voeg het water toe en meng tot een homogene massa

* Maal het deeg door de 3 mm plaat en meng dit even na

* Stop het deeg uit in goed uitgewaterde varkensdarmen,op gewenst gewicht

* Gaar de  worstjes voor in water met Colorozozout  op 80°C en koel terug

* Consumentenadvies:

Grill de Beierse worstjes 6-8 minuten tot ze mooi bruin zijn

Accountgegevens
Loading...
Profiel aanpassen