< Terug

Bief Rustiek

Ingrediënten
Ingrediënten:

1000 gram Rosbief
400 gram Friese geitenkaas ui knoflook 501193
20 gram Lente ui
Parmezaanse kaas 507057
80 gram Kruidenolie Saphiro voor Rundersteak 654965
Katoenkoord 800105
Lavendelbloesem

Bereiding
Bereidingswijze:
  • Snijd de rosbief open en plat.
  • Smeer de rosbief in met kruidenolie voor Rundersteak.
  • Beleg de rosbief met de geitenkaasblokjes en 2 stronken lente ui.
  • Rol het vlees op en knoop 'm vast met het katoenkoord.
  • Werk de bovenkant nog af met de blokjes geitenkaas, gesneden lente ui en de Parmezaanse kaas.
  • Werk het geheel af met de lavendelbloesem. 

Consumentenbereiding:

  • Braad het vlees 45 minuten in ruim boter op middelhoog vuur.
Accountgegevens
Loading...
Profiel aanpassen