SPAARSYSTEEM
BESTEL
Aanmelden
Home
Over ons
Missie en visie
Kwaliteitscertificaten
Vacatures
Privacybeleid
Assortiment
Food
Non-Food
Kruiden en specerijen
Specials
Anti Kookboek
Barbequiche
Batallé el Único
Brandt & Levie
Busseto
Burgers voor Buitenlui
Inspiratiemagazine
Infood Voorjaar 2023
Heyde hoeve vleeswaren
Kunst- & natuurdarmen
Les Chanterels patés & mediterrane producten
Livar
Low & Slow
Renzini
Concepten
MEAT receptkaartjes
Rolladeconcept
Traiteur c'est bon
Ondersteuning
Recepten
Workshops
Nieuws
Contact
NAVIGATIE
< Terug
Boeren calzone
Ingrediënten
Ingrediënten:
1 kilo Blokjes vlees (varken/kip/rund)
250 gram Hacheesaus
250 gram Stroganoffsaus
200 gram Grove groente gemengd
Ui en prei voor afwerking
300 gram Geraspte kaas
Print recept
Bereiding
Bereidingswijze:
Gaar het vlees op een rustige manier met zout en peper.
Meng de twee sauzen door elkaar en meng met het vlees.
Blancheer de groenten en meng door het mengsel.
Vul de calzone met dit mengsel en werk af met de uienringen en prei.
Presenteer de calzones op een sandwichhouder of een schaal.
Accountgegevens
Loading...
Het spijt ons, maar er is iets foutgelopen met het ophalen van deze pagina.
Profiel aanpassen