SPAARSYSTEEM
BESTEL
Aanmelden
Home
Over ons
Missie en visie
Kwaliteitscertificaten
Vacatures
Privacybeleid
Assortiment
Food
Non-Food
Kruiden en specerijen
Specials
Anti Kookboek
Barbequiche
Batallé el Único
Brandt & Levie
Busseto
Burgers voor Buitenlui
Inspiratiemagazine
Infood Voorjaar 2023
Heyde hoeve vleeswaren
Kunst- & natuurdarmen
Les Chanterels patés & mediterrane producten
Livar
Low & Slow
Renzini
Concepten
MEAT receptkaartjes
Rolladeconcept
Traiteur c'est bon
Ondersteuning
Recepten
Workshops
Nieuws
Contact
NAVIGATIE
< Terug
Bollo Mexicano
Ingrediënten
Ingrediënten:
1 kilo rundergehakt
400 gram tomatenblokjes
400571
10 stuks calzones
350904
200 gram Mexicaanse groentemix
400539
300 gram cheddarkaas
500819
100 gram maïs
750118
1 pak crème fraîche
502163
1 zak nacho chips
756709
40 gram Mexicana-Mix
657587
10 stuks Ready2Cook bak
856662
(580 ml)
Print recept
Bereiding
Bereidingswijze:
Rul het gehakt met 20 gram Mexicana-Mix (per kilo gehakt) en bak als laatste de Mexicaanse groentemix mee.
Meng het gehakt-groente mengsel na afkoelen met de tomatenblokjes.
Vul de calzone met het mengsel.
Werk af met de cheddarkaas, maïs en wat een grove paneer vermaalde nacho chips.
Voeg per liter crème fraîche 20 gram Mexicana-Mix toe en meng goed door.
Doe dit mengsel in een spuitzak en spuit mooie lijntjes over de calzone. Presenteer in een Ready2Cook bak of sandwichhouder.
Consumentenbereiding
Bak de Calzone gedurende 12 minuten op 175 graden in de oven.
Accountgegevens
Loading...
Het spijt ons, maar er is iets foutgelopen met het ophalen van deze pagina.
Profiel aanpassen