< Terug

Braziliaans ovenpannetje

Ingrediënten
Ingrediënten:
  • 300 gram biefstuk 605140
  • 80 gr/kg Kruidenolie voor Rundersteak 207304
  • 60 gram Bospaddenstoelenmarinade 657585
  • 100 gram crème fraîche 502163
  • 300 gram aardappel wedges 400193
  • 100 gram paprika 400566
  • 200 gram haricot verts 404406
  • 50 gram uien 400626
  • 100 gram mozzarella 505552
  • 10 gram Steakkruiden Brasilia 657555
  • 1 stuk houten bakvorm 856535
Bereiding
Bereidingswijze:
  1. Snijd de biefstuk in mooie dunne medaillons en marineer ze met de Kruidenolie voor Rundersteak.
  2. Marineer de aardappelwedges met 100 gr/kg Bospaddenstoelenmarinade.
  3. Meng 30 gram Bospaddenstoelenmarinade met 150 gram crème fraîche en doe in een spuitzak.
  4. Spuit ¾ van dit mengsel op de bodem van de houten bakvorm.
  5. Leg hieroverheen de plakken mozzarella.
  6. Leg de bakvorm mooi vol met het vlees, de aardappeltjes en groente.
  7. Spuit dan mooie toefjes van het crème fraîche mengsel over de houten bakvorm heen.
  8. Strooi hier de Steakkruiden Brasilia overheen.

bereidingswijze consument:

  • 30 minuten in de oven op 175 graden.
Accountgegevens
Loading...
Profiel aanpassen