SPAARSYSTEEM
BESTEL
Aanmelden
Home
Over ons
Missie en visie
Kwaliteitscertificaten
Vacatures
Privacybeleid
Assortiment
Food
Non-Food
Kruiden en specerijen
Specials
Anti Kookboek
Barbequiche
Batallé el Único
Brandt & Levie
Busseto
Burgers voor Buitenlui
Inspiratiemagazine
Infood Voorjaar 2023
Heyde hoeve vleeswaren
Kunst- & natuurdarmen
Les Chanterels patés & mediterrane producten
Livar
Low & Slow
Renzini
Concepten
MEAT receptkaartjes
Rolladeconcept
Traiteur c'est bon
Ondersteuning
Recepten
Workshops
Nieuws
Contact
NAVIGATIE
< Terug
Citroengras gember curry
Ingrediënten
Ingrediënten:
kip
604553
lemongrass ginger sauce
210403
jasmijnrijst
759200
kokosmelk
509200
boontjes
400526
munt en limoen
Print recept
Bereiding
Bereidingswijze:
Marineer de kip in de lemongrass ginger sauce.
Kook de jasmijnrijst circa 15 minuten in een rijstkoker.
Meng 1 liter lemongrass ginger sauce met 0,25 liter kokosmelk.
Voeg boontjes toe.
Garneer af met munt en limoen naar eigen smaak.
Accountgegevens
Loading...
Het spijt ons, maar er is iets foutgelopen met het ophalen van deze pagina.
Profiel aanpassen