< Terug

Culinaire kipfilet

Ingrediënten
Ingrediënten:
  • 5 kilo kipfilet
  • Salpöking Spuitpekelmix 654975
  • zout 655752
  • water
  • Kruidensaus Knoflook 207306
Bereiding
Bereidingswijze:
  • Maak een mengsel van 1 liter water 60 gram Salpökin en 120 gram colorozozout.
  • Marineer 5 kilo kipfilet met dit mengsel (of een keer spuiten of tumblen).
  • Marineer nu de kipfilet met de Kruidensaus Knoflook (100 gram per kilo).
  • Vacumeer de kipfilet per stuk.
  • Werk af met een mooie sticker ‘Vers voor u gemaakt’.

bereidingswijze consument:

  • 25 minuten wellen in niet kokend water.
  • Of bakken in de pan rondom 15 minuten.

variaties:

  • Kruidensaus Hongaars (licht bruin)
  • Kruidensaus Vlaanderen (oranje)
  • Kruidensaus Diana (donker bruin)
  • Kruidensaus Bospaddenstoel (beige)
Accountgegevens
Loading...
Profiel aanpassen