SPAARSYSTEEM
BESTEL
Aanmelden
Home
Over ons
Missie en visie
Kwaliteitscertificaten
Vacatures
Privacybeleid
Assortiment
Food
Non-Food
Kruiden en specerijen
Specials
Anti Kookboek
Barbequiche
Batallé el Único
Brandt & Levie
Busseto
Burgers voor Buitenlui
Inspiratiemagazine
Infood Voorjaar 2023
Heyde hoeve vleeswaren
Kunst- & natuurdarmen
Les Chanterels patés & mediterrane producten
Livar
Low & Slow
Renzini
Concepten
MEAT receptkaartjes
Rolladeconcept
Traiteur c'est bon
Ondersteuning
Recepten
Workshops
Nieuws
Contact
NAVIGATIE
< Terug
Kebabwrap
Ingrediënten
Ingrediënten:
600 gram Kebab
200 gram IJsbergsla
6 stuks Tortilla
500 gram Cubaanse salsasaus
80 gram Jagermix
Print recept
Bereiding
Bereidingswijze:
Leg een tortilla klaar.
Kwast de tortilla ruim in met de Cubaanse salsasaus.
Beleg de tortilla met gesneden ijsbergsla en kebab.
Rol de tortilla op en smeer de bovenkant in met de Cubaanse salsasaus en hierna met de jagermix.
Accountgegevens
Loading...
Het spijt ons, maar er is iets foutgelopen met het ophalen van deze pagina.
Profiel aanpassen