< Terug

Kip Nacho

Ingrediënten
Ingrediënten:
  • 10 hele kippendijen (zonder bot, zonder vel)
  • 1 zak nacho chips 756709
  • 1 pak crème fraîche 502163
  • 80 gr/kg Kruidenolie Saphiro Mexico 657586
  • 20 gr/liter Mexicana-Mix Scheid 657587
  • 4 stuks houten bakvorm 809725
  • 4 stuks sauscup 50ml 859613
  • mexicaanse vlaggetjes 856218
Bereiding
Bereidingswijze:
  1. Snij de kippendijen in vier stukken en marineer met de Kruidenolie Saphiro Mexico.
  2. Vermaal de nacho chips tot een grove paneer en paneer hier vervolgens de stukken kippendij mee.
  3. Bestrooi tot slot nog met een beetje Mexicana-Mix.
  4. Bak de dijen gedurende 20 minuten op 175 graden met 10% vocht.
  5. Presenteer ze na afkoelen in een houten bakvorm.
  6. Meng de crème fraîche met de Mexicana-Mix en vul hier de sauscups mee. Zet de sauscup vervolgens in het midden van het gerecht.
  7. Maak van elke bakje een échte fiësta door middel van het vlaggetje!

Consumentenbereiding
Haal het bakje saus uit het gerecht en verwarm de Kip Nacho gedurende 5 minuten op 180 graden in de oven. 

Accountgegevens
Loading...
Profiel aanpassen