SPAARSYSTEEM
BESTEL
Aanmelden
Home
Over ons
Missie en visie
Kwaliteitscertificaten
Vacatures
Privacybeleid
Assortiment
Food
Non-Food
Kruiden en specerijen
Specials
Anti Kookboek
Barbequiche
Batallé el Único
Brandt & Levie
Busseto
Burgers voor Buitenlui
Inspiratiemagazine
Infood Voorjaar 2023
Heyde hoeve vleeswaren
Kunst- & natuurdarmen
Les Chanterels patés & mediterrane producten
Livar
Low & Slow
Renzini
Concepten
MEAT receptkaartjes
Rolladeconcept
Traiteur c'est bon
Ondersteuning
Recepten
Workshops
Nieuws
Contact
NAVIGATIE
< Terug
Kipdiamantjes (Karaage)
Ingrediënten
Ingrediënten:
Karaage
602163
Oosterse Sesamsaus
204578
Lente ui
400729
Sesamzaadjes
650817
Pagodaschaal en deksel
855291
|
855243
Print recept
Bereiding
Bereidingswijze:
Bak de Karaage bevroren 10 minuten in de oven op 190 °C.
Meng na het bakken direct met de Oosterse Sesamsaus.
Leg 6 Karaage op een pagodaschaaltje.
Strooi hierover heen de lente ui en sesamzaadjes.
Doe wat Oosterse Sesamsaus in een spuitzak en spuit wat lijntjes over het product heen.
Werk eventueel nog af met wat groene decoratie.
Accountgegevens
Loading...
Het spijt ons, maar er is iets foutgelopen met het ophalen van deze pagina.
Profiel aanpassen