< Terug

Kruidenstok Parisienne

Ingrediënten
Ingrediënten:
  • Demi Baguette wit Pré Pain 351006
  • Bieslook Roomkaas Royal Königshof 506755
  • Scheid Saphiro Kruidenolie Parisienne 654967
  • Vergeer Kasarella Rasp Grof 500103
  • Bruschettakruiden Hela 653796
  • Schaal bruin karton 105x175x30 857427
Bereiding
Bereidingswijze:
  1. Snijd ongeveer 3 gleuven in het stokbrood.
  2. Spuit de roomkaas bieslook in elke opening.
  3. Marineer de buitenkant met de Scheid Kruidenolie Parisienne.
  4. Bestrooi de bovenkant met de geraspte kaas.
  5. Werk de kruidenstok af met Bruschettakruiden.
  6. Presenteer op een kartonnen schaaltje.

Consumentenbereiding:
Bak de stok gedurende 10 minuten op 180 graden

Accountgegevens
Loading...
Profiel aanpassen