SPAARSYSTEEM
BESTEL
Aanmelden
Home
Over ons
Missie en visie
Kwaliteitscertificaten
Vacatures
Privacybeleid
Assortiment
Food
Non-Food
Kruiden en specerijen
Specials
Anti Kookboek
Barbequiche
Batallé el Único
Brandt & Levie
Busseto
Burgers voor Buitenlui
Inspiratiemagazine
Infood Voorjaar 2023
Heyde hoeve vleeswaren
Kunst- & natuurdarmen
Les Chanterels patés & mediterrane producten
Livar
Low & Slow
Renzini
Concepten
MEAT receptkaartjes
Rolladeconcept
Traiteur c'est bon
Ondersteuning
Recepten
Workshops
Nieuws
Contact
NAVIGATIE
< Terug
Maaltijd Hachee
Ingrediënten
Ingrediënten:
3000 gram Hacheesaus,
POH
1500 gram Rundvleesblokjes,
gegaard
Kookaardappelen of aardappelpuree
Rode kool/bietjes/broccoli
Ready to cook bakjes
Print recept
Bereiding
Bereidingswijze:
Meng het vlees met de Hacheesaus
Voeg vervolgens per ‘Ready to cook’ bakje 175 gram vlees met Hacheesaus, 175 gram groente en 175 gram aardappelpuree of kookaardappelen toe.
Accountgegevens
Loading...
Het spijt ons, maar er is iets foutgelopen met het ophalen van deze pagina.
Profiel aanpassen