< Terug

Mexicaanse focaccia

Ingrediënten
Ingrediënten:
  • 1 kilo rundergehakt
  • 400 gram tomatenblokjes 400571
  • 10 stuks mini focaccia boboli 350912
  • 200 gram Mexicaanse groentemix 400539
  • 300 gram cheddarkaas 500819
  • 100 gram maïs 750140
  • 1 pak crème fraîche 502163
  • 1 zak nacho chips 756709
  • 20 gram Mexicana-Mix 657587
  • 20 gram Kruidenolie Saphiro Mexico 657586
  • 10 stuks Ready2Cook bak 856662 (580 ml)
Bereiding
Bereidingswijze:
  1. Rul het gehakt met 20 gram Mexicana-Mix (per kilo gehakt) en bak als laatste de Mexicaanse groentemix mee.
  2. Meng het gehakt-groente mengsel na afkoelen met de tomatenblokjes.
  3. Smeer de focaccia in met de Kruidenolie Saphiro Mexico. 
  4. Leg hierover het mengsel van gehakt, groente en tomatenblokjes. Werk af met de cheddarkaas, maïs en wat een grove paneer vermaalde nacho chips.
  5. Voeg per liter crème fraîche 20 gram Mexicana-Mix toe en meng goed door.
  6. Doe dit mengsel in een spuitzak en spuit mooie lijntjes over de calzone. Presenteer in een Ready2Cook bak.

Consumentenbereiding
Bak de Calzone gedurende 12 minuten op 175 graden in de oven.

Accountgegevens
Loading...
Profiel aanpassen