< Terug

Mexicaanse taco met kip

Ingrediënten
Ingrediënten:
  • 1 kilo kippendijblokjes
  • 300 gram cheddarkaas 500819
  • 100 gram maïs 750140
  • rode ui
  • 1 pak crème fraîche 502163
  • 1 zak nacho chips 756709
  • 1 pak kleine tortilla wraps ø 15 cm
  • 70 gr/kg Kruidenolie Saphiro Mexico 567586
  • 20 gr/liter Mexicana-Mix 657587
  • houten bakvorm 805725
Bereiding
Bereidingswijze:
  1. Marineer de kippendijblokjes met de Kruidenolie Saphiro Mexico en de Mexicana-Mix.
  2. Bak de kipdijblokjes gedurende 20 minuten zachtgaar op 175 graden met 20% vocht.
  3. Vul twee kleine wraps met de kip en leg met de opening naar boven in de houten bakvorm.
  4. Werk af met geraspte cheddarkaas, maïs en tot een grove paneer vermaalde nacho chips.
  5. Voeg per liter crème fraîche 20 gram Mexicana-Mix toe en meng goed door.
  6. Doe het mengsel in een spuitzak en spuit mooie lijntjes over de wrap, werk als laatste af met dunne ringen rode ui.

Consumentenbereiding:
Verwarm de Mexicaanse Taco gedurende 12 minuten op 175 graden in de oven.

Accountgegevens
Loading...
Profiel aanpassen